ULTRAKNEE:ZIT ALTIJD COMFORTABEL

Onderzoek toont aan dat vakmannen als hoveniers, stratenmakers, dakdekkers en monteurs het beste kunnen kiezen voor comfortabele kniebeschermers die de druk over de knieën verdelen. Met de Hammock kniekappen beschermt Ultraknee altijd tegen vocht, vuil en scherpe objecten en op lange termijn tegen lichamelijke knie- en rugklachten. Perfect voor de bouw!

FORCE DISTRIBUTION TECHNOLOGY

Alle beschermers van Ultraknee zijn uitgerust met force distribution technology (FDT) welke de druk op de knie optimaal verdeelt. FDT is
ontwikkeld door bewegingsexperts in samenwerking met TNO, de Haagse Hogeschool en de TU Delft. Hierdoor zitten de beschermers altijd lekker.
Niet alleen voor even, maar de hele dag door.

Ultraknee Hammock 1 (Set) Inserts

HAMMOCK 1

Onze nieuwe alleskunner voor in de werkbroek

De Hammock 1 vouwt zich om de knie en buigt mee met iedere beweging die je maakt. Dit maakt deze beschermer uitermate geschikt voor de professional die wisselend op de knieën en in andere posities werkt.


De ergonomische vorm en de duurzame materialen van deze lichtgewicht kniebeschermer zorgen met de druk verdelende veer voor een optimaal zitcomfort.

HAMMOCK 2

De meest comfortabele kniebeschermer die er is

De kniebeschermer die je niet in de steek laat. De Hammock 2 zit de hele dag comfortabel en is hierdoor buitengewoon geschikt voor beroepen waarbij men veel of langdurig geknield werk verricht.

Het vlakke waterafstotende oppervlak maakt zand, stenen en vuil makkelijk te verwijderen en de beschermer isoleert de knie van de grond om koude knieën te voorkomen.

Kniebeschermers Ultraknee Hammock 2 (Set)

ACCESSOIRES

ELASTISCHE BANDEN

Deze brede banden zijn geschikt voor de Hammock 2. Ze zijn eenvoudig te vervangen en knellen niet in de knieholtes.

ZANDKAPPEN

Deze kappen voorkomen dat zand, vuil en stenen tussen uw knie en de Hammock 2 terecht kunnen komen.